Paštiky
Výborné paštiky
Paštiky máme všichni rádi, ty klasické , ale je potřeba zkoušet a ochutnávat i jiné. Ať samostatné, jen tak s bagetkou, tak i v kombinaci se sýry nebo olivami, rajčátky a podobně.
Paštika je roztíratelná masová pasta. Jedná se o tepelně zpracovaný uzenářský výrobek, zhotovený z jemně kutrované (mělněné) základní směsi, do které mohou být přimíchány hrubší kousky chuť nesoucí výplně.
A ať máte klasiku, tu Májku nebo pâté i parfait, na každé si pochutnáte. Ať na klasické játrové, tak lososové nebo husí či kachní, vždycky je ta chuť v kombinaci s čerstvým chlebem nebo opečeným toustem, s brusinkovou omáčkou nebo kouskem sýru, jedinečná.
A už jste ochutnali i kapří paštiku? Ochutnejte luxusní paštiky, jsou velmi dobré k sýrům, to nám věřte!