Feyel
FEYEL
Šéfkuchaři Feyel se specializují na husy a kachny a vytvářejí také gurmánské recepty z masa těchto palmipedů, jako jsou křepelčí stehýnka, uzená kachní prsa, žaludky atd.
Jedinečné recepty Maison Feyel se od roku 1811 dědí z generace na generaci a předávají se šéfkuchařům. Její výrobky, které jsou dnes etalonem francouzské gastronomie, ztělesňují 210 let zkušeností.
Vyrobeno v Alsasku a s odvahou
Feyel v sobě spojuje autentičnost a tradiční know-how své země s recepty bezkonkurenční chuti. Její výrobky, které jsou stále překvapivější a odvážnější, v sobě spojují tradici a inovaci. Jsou pozvánkou k ochutnávání a vychutnávání gastronomie.
Společnost Maison Feyel slaví dvousté výročí a stala se tak jedním z nejstarších francouzských výrobců Foie Gras, kteří stále působí.
Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem